10 Aralık 2012 tarihinde Yüksek Öğretim Kurlu Başkanlığı’nın web sayfasında Elektronik Mühendisliği alanında Enstitümüz için ilan edilen 1 adet uzman kadrosu için başvuran adaylar arasında, 31.07.2008 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elamanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılacak yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar aşağıda bildirilmiştir.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ HIZLANDIRICI TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ
UZMAN KADROSU SINAVINA KATILACAK OLAN ADAYLAR

Uzman Alımı Ön Değerlendirme Sonucu
Sınava katılacak adayların en geç 10:00’da Enstitü Sekreteri Mehmet Ali YILDIRIM’ın yanında hazır bulunmaları önemle rica olunur. (Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü)